Дні здоров'яФункциональное питание

Без глютену та лактози: смачне та корисне печиво

172просмотров

Коли батьки дізнаються, що їх дитині не можна їсти продукти з глютеном, лактозою, казеїном та ін, це завжди проблема. По-перше, не так вже багато в Україні виробників, що пропонують продукти free from, по-друге, не зрозуміло, яким виробникам можна довіряти. А по-третє — дитину хочеться попестувати і дати їй щось смачненьке, а не можна. Чи можна?

Якщо роздивитись питання докладніше, то з’ясовується, що продукти free from також можуть бути смачними. І при тому — безпечними і корисними. Саме таким є печиво Смакулі.

Печиво виробляється не на великому підприємстві, а сімейною компанією, котра спеціалізується на виробництві печива без глютену та без лактози під торговою маркою Смакулі.

«Ми пишаємося бути першим українським виробником печива без глютену та без лактози з 2016 року. Наша місія — надати можливість ласувати солодким печивом всім людям, а передусім тим, хто через харчову непереносимість чи алергію на глютен чи лактозу був позбавлений цього простого задоволення.Дбаючи про своїх дітей, ми створюємо все з великою любов’ю — як для своїх рідних, » — розповіли в компанії.

Вся продукція компанії виготовляється у відповідності до міжнародних стандартів якості та безпечності харчових продуктів — ISO 2200. Цікаво також, що всі продукти сертифіковані Халяль. Підчас виробництва не використовується жодних синтетичних ароматизаторів та барвників.

Спробуйте. Це дійсно дуже смачне печиво. І корисне!

 

Комментировать