Новости

Наукова та освітня діяльність

43просмотров
  • Формування системи професійної підготовки своїх учасників, регулярного публікування інформації про роботу Спілки та її учасників, про галузеві проблеми, іноземний досвід; організовувати юридичний та громадсько-політичний захисту своїх членів у стосунках з державними контролюючими та правоохоронними органами;
  • Організувати статистичну та аналітичну обробку інформації, проводити маркетингові дослідження, надавати їх результати членам Асоціації в вигляді звітов та професійних галузевих рекомендацій;
  • Проводити відкриті та закриті заходи з топ-менеджментом компаній (Рада Асоціації) для пошуку найкращих рішень з метою сприяння розвитку цивілізованого ринку функціонального харчування в Україні;

Впроваждення дослідницьких проектів:

Ø мінерально-вітамінний склад харчових продуктів, обгрунтування споживання для різних груп споживачів;

Ø фізіологічна калорійність продуктів та інгредієнтів, порівняння з фізичною;

Ø спортивне харчування, для активного способу життя та занять фізкультурою для різних категорій споживачів;

Ø геронтологічне харчування, обгрунтування використання здорових та функціональних харчових продуктів в раціоні споживачів похилого віку (принаймні, два формата:для споживачів із достатком, та з обмеженим бюджетом).

Ø проведення експертних заходів в галузі здорового та функціонального харчування – семінари, навчання персоналу, організація опитувань;

Ø створення контенту по раціональному та здоровому харчуванню та використання його для маркетингових задач або в рамках КСО;

 

Комментировать