Гриби в маслі “maître d’hôtel”

Гриби в маслі “maître d’hôtel”
Автор:
26.07.2021 ,

Для приготування цієї страви немає жодного секрету. Вам просто потрібно вибрати кілька хороших грибів, нанести на них трохи ароматної олії та поставити в духовку. Через кілька хвилин чудові гриби в олії будуть готові, щоб ви могли насолодитися їх ароматом та збагатити своє здорове харчування ще однією приємною стравою.

Загальна інформація

Тип рецепту: гриби

Калорійність: 250

Кількість порцій: 3

Час приготування: 12 хв

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 9 великих грибів
  • 90 г вершкового масла (або 9 порцій)

Приготування

Починаємо з попереднього нагрівання духовки до 200 º с. Чистимо гриби злегка вологою ганчірочкою і прибираємо ніжки (не викидайте їх, вони знадобляться для смачного грибного супу).

В отвір капелюшка гриба, на місце ніжки, кладемо порціями по 10 г вершкового масла. На підходящу для духовки сковороду кладемо гриби вершковим маслом нагору. Коли духовка розігріта, ставимо гриби в духовку та запікаємо 10 хвилин.

Після закінчення цього часу гриби підрум’яняться, і олія розтане. Діставайте і одразу подавайте на стіл!

Ці ароматні гриби стануть дивовижним доповненням до м’ясних та овочевих страв або як самостійні ласощі. Дуже смачно із соєвим соусом або з невеликою кількістю лимонного соку.

Ми любимо тексти без помилок. Але часом вони трапляються. Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Публікації HUBZ Media не є медичними матеріалами. Якщо у вас виникли проблеми зі станом здоров'я - вам потрібно негайно звернутись до лікаря.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: