Холодний суп з кавуном “Gazpacho de sandía”

Холодний суп з кавуном “Gazpacho de sandía”
Автор:
HUBZ Редакція
19.07.2021

Кавун є справжнім скарбом для усіх любителів ароматних літніх смаколиків. У тому числі й тих, хто дбає про своє здоров’я і віддає перевагу правильному харчуванню.

Легкий, соковитий, ароматний, у міру солодкий і дуже вітамінний, кавун може бути не лише частиною десерту. Його можна використовувати для приготування холодних літніх супів, які втамовують спрагу і охолоджують нас одночасно.

А ще це незамінний рецепт для тих, хто худне!

Основні характеристики

Кухня: іспанська

Тип рецепту: холодний суп

Калорійність: 20

Кількість порцій: 6

Час підготовки: 1 хв

Час приготування: 3 хв

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 500 г кавуна
  • 500 г стиглих помідорів
  • 60 г огірка
  • 80 г червоного перцю
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком
  • 2 столові ложки оцту
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 2-3 гілочки зелені

Приготування

У склянку блендера кладемо всі інгредієнти, крім олії та зелені, та подрібнюємо 1 хвилину на середній швидкості. Додаємо олію та збиваємо на високій швидкості ще хвилину.

Розливаємо готовий гаспачо у склянки та прикрашаємо зеленню.

Можна додати 2 кубики льоду. Пийте негайно, це дуже круто!

Фото https://hoycomemossano.com