Кавун є справжнім скарбом для усіх любителів ароматних літніх смаколиків. У тому числі й тих, хто дбає про своє здоров’я і віддає перевагу правильному харчуванню.
Легкий, соковитий, ароматний, у міру солодкий і дуже вітамінний, кавун може бути не лише частиною десерту. Його можна використовувати для приготування холодних літніх супів, які втамовують спрагу і охолоджують нас одночасно.
А ще це незамінний рецепт для тих, хто худне!
Основні характеристики
Кухня: іспанська
Тип рецепту: холодний суп
Калорійність: 20
Кількість порцій: 6
Час підготовки: 1 хв
Час приготування: 3 хв
ІНГРЕДІЄНТИ
- 500 г кавуна
- 500 г стиглих помідорів
- 60 г огірка
- 80 г червоного перцю
- 1 зубчик часнику
- сіль за смаком
- 2 столові ложки оцту
- 4 столові ложки оливкової олії
- 2-3 гілочки зелені
Приготування
У склянку блендера кладемо всі інгредієнти, крім олії та зелені, та подрібнюємо 1 хвилину на середній швидкості. Додаємо олію та збиваємо на високій швидкості ще хвилину.
Розливаємо готовий гаспачо у склянки та прикрашаємо зеленню.
Можна додати 2 кубики льоду. Пийте негайно, це дуже круто!
Фото https://hoycomemossano.com